La trobada de cotxes clàssics del Vendrell del 2021.

Més de 120 vehicles prenen part a la trobada de cotxes clàssics del Vendrell

La Rambla ha estat escenari de la vuitena edició d'aquest esdeveniment

Més de 120 vehicles van prendre part aquest diumenge 21 de novembre a la vuitena trobada de cotxes clàssics del Vendrell. La Rambla ha estat escenari d'aquest esdeveniment, on s'han pogut veure vehicles en molt bon estat de conservació. Des de l'organització han remarcat que alguns d'ells eren «verdaderes peces de col·leccionista amb un valor incalculable».

Els vehicles premiats

El premi al cotxe més antic se l'ha endut Joan Rodilaina, amb un Chevrolet Bel Air. També s'ha premiat el cotxe que venia de més lluny, que ha estat un Renault Clio Williams, d'Àngel Segura. Altres guardons han estat pel cotxe més exclusiu (Mazda mx5 de Josep Reverter) i el cotxe millor conservat (Citroën SM d'Oriol Crusellas).

Marc Ferrer ha rebut el premi pel cotxe més esportiu (Peugeot 205 rallye) i Ramon Magriñà el de la trajectòria esportiva. Per la seva banda, Ivan Sánchez ha rebut el premi pel millor cotxe de soci del Motor Club Vendrell.

Des de l'organització han fet una valoració molt positiva de la trobada i han anunciat que ja treballen en la de l'any vinent. També han donat les gràcies als participants i a l'Ajuntament del Vendrell per l'ajuda prestada.

Un vehicle a la trobada de cotxes clàssics del Vendrell.
La vuitena trobada de cotxes clàssics del Vendrell s'ha celebrat a la Rambla. | Cedida