Un espectacle del Jokirama del Vendrell.

Més de 600 persones gaudeixen dels actes de Nadal del Jokirama del Vendrell

L'Ajuntament també fa una valoració positiva de les activitats dels museus locals durant tot l'any

Un total de 640 persones han pres part als actes organitzats durant les festes de Nadal en el marc del Jokirama del Vendrell. Han estat espectacles de música, teatre o màgia que s'han fet en diferents espais durant les dues setmanes de festes. Com el 2020, la pandèmia ha obligat a fer només espectacles amb un aforament controlat.

Des de la regidoria d'Infància i Joventut, Rubén Gràcia ha agraït la confiança «de les famílies que han gaudit dels espectacles». El regidor espera que, de cara a la pròxima edició, «es pugui recuperar el format habitual, amb ludoteca, tallers i inflables».

L'activitat als museus

També als museus de la ciutat s'han dut a terme nombroses activitats durant les festes de Nadal. Des de l'Ajuntament han fet una bona valoració de l'activitat que han tingut aquests equipaments durant tot l'any. En aquest sentit, destaquen les activitats conjuntes que es van fer pel Dia Internacional dels Museus o la clausura de l'estiu. 

Entre el Museu Deu, la Casa nadiua de Pau Casals i el Museu Àngel Guimerà s'han registrat més de 10.000 visitants. La pàgina web dels museus del Vendrell, impulsada a finals del 2020, ha arribat a les 15.000 visualitzacions, amb 5.000 usuaris.