L'obra 'El monstre de colors'.

'El monstre de colors' arriba al Tàg del Vendrell amb una doble sessió

La programació del cap de setmana es completa amb el concert d'Elina Sitnikava i Miguel Angel Dionis

El Temporada del Vendrell avança i aquest diumenge arriba un dels espectacles més esperats pels més petits. Es tracta de la representació de l'obra 'El monstre de colors', un autèntic clàssic de la comprensió i la gestió de les emocions. Es tracta d'una adaptació del llibre d'Anna Llenas, que va a càrrec de Transeduca i Tutatis.

'El monstre de colors' és tot un fenomen que s'ha traduït a setze idiomes i ha venut més de 300.000 còpies. Sota la direcció de Ruth García, les intèrprets Gisela Guitart, Laura Bosh i Mireia Casado porten l'obra als escenaris. Una posada en escena plena de poesia visual i música que no deixarà ningú indiferent.

L'espectacle tindrà dues sessions, una a les dotze del migdia i l'altra a dos quarts de sis de la tarda. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web del Temporada o de forma presencial els divendres al matí a la recepció de l'Escola de Música Pau Casals.

Un recorregut pels sons jueus i gitanos

La programació del cap de setmana al Vendrell es completa amb el concert que oferiran a l'Auditori Pau Casals Elina Sitnikava i Miguel Ángel Dionis. Serà el dissabte 6 a les 20.00 hores i el programa porta el nom de 'Jews and Gypsy Sounds'.

Es tracta d'un recorregut pels sons jueus i gitanos a través de la musica clàssica, religiosa, folklore, festiva i popular. S'interpretaran obres molt significatives, com  les 'Danses Hongareses' de Brahms, la 'Fantasía' de Carmen de F. Waxman o la banda sonora de 'La llista de Schindler'.