Mor un gos en l'incendi d'una casa a Bellvei

El foc es va produir a un habitatge de Baronia del Mar per causes desconegudes

L'incendi que aquest dimarts 8 de gener va afectar una casa unifamiliar de la urbanització Baronia del Mar de Bellvei, al Baix Penedès, va acabar deixant una víctima, un gos que es trobava a dins de la residència, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís pel foc es va donar a les 11.49 hores, en un moment on el propietari de l'habitatge no era al seu interior. Mentre els Bombers estaven apagant el foc, va arribar l'home, que va confirmar que a l'interior no hi havia cap persona, però sí el seu gos.

Quan els Bombers van controlar les flames, cap a les 12.15 hores, i van poder entrar a la casa, l'animal ja havia mort. L'incendi va afectar la totalitat de la casa, situada al carrer del Roser d'aquesta urbanització de Bellvei. És una casa unifamiliar d'una sola planta. Les quatre dotacions dels Bombers desplaçades van estar remullant la zona fins passades les dues del migdia, perquè el foc no reviscolés. Fins ara, es desconeixen les causes de l'incendi.

Es cremen diversos vehicles a Constantí, Tarragona i Reus

Durant aquests últims dies, els Bombers han hagut de treballar en diferents incendis a la demarcació de Tarragona. La matinada del dimarts ho van haver de fer a Constantí, quan un cotxe es va incendiar al mig de la calçada. Per sort, el succés no va deixar ferits, i les flames es van poder controlar en pocs minuts. Curiosament, només un dia abans també havien cremat tres vehicles al carrer al barri de Sant Salvador, a Tarragona. En aquest cas eren dues furgonetes i un cotxe que estaven aparcats.

Una mica més enrere en el temps, els dies 29 i 30 de desembre, també hi va haver dos incendis de cotxes a Reus.  El primer cas va ser a la carretera TV-2211, mentre que el segon es va produir al barri Montserrat. En cap dels dos incendis hi va haver ferits.