Josep Colomina.

Mor Josep Colomina, el rostre visible al capdavant del nucli Mas Borràs del Vendrell

Colomina era president de la Junta de Compensació del nucli des de principis dels anys noranta

L'Ajuntament del Vendrell ha informat aquest dijous 12 de gener de la mort de Josep Colomina. Des de principis dels anys noranta, Colomina era el president de la Junta de Compensació de la urbanització Mas Borràs. El seu esforç ha estat cabdal per impulsar el projecte d'urbanització d'aquest nucli del Vendrell.

De fet, tot just fa dos mesos, Colomina explicava a TarragonaDigital que els treballs ja s'havien executat en un 90%. El president de la Junta esperava que en menys de dos mesos el nucli es pogués revertir al consistori. Colomina admetia aleshores que havien estat anys de molta feina i que esperava finalitzar el procés per així poder deixar el càrrec.

Un dels primers compradors de la zona 

Josep Colomina també va ser un dels primers residents del nucli, ja que va comprar un solar als anys seixanta. En aquells moments, la urbanització es coneixia amb el nom de Coto del Rey. Aquells primers compradors van viure anys molt complicats, sense disposar de serveis com l'aigua o electricitat.

No va ser fins a l'elaboració del POUM del 2000 que va començar el projecte d'urbanització, i el nucli va anar aconseguint diverses millores. Actualment, només queda posar la il·luminació i un 40% del panot. Quan aquests dos punts estiguin solucionats, el nucli ja podrà ser revertit a l'Ajuntament.

El fins ara president de la Junta de Compensació va prendre part fa poc en el programa 'Reviu' de Televisió el Vendrell. En aquest espai va explicar la història d'aquest nucli vendrellenc. Una urbanització que ell va contribuir de manera important a millorar.