Dibuixos d'escolars al Museu Deu del Vendrell.

El Museu Deu acull més de 450 dibuixos d'escolars del Vendrell

Formen part de l'exposició 'I tu, què pintes?'

El Museu Deu del Vendrell inaugurarà aquest dijous 16 de juny, a les 18.30 hores, l'exposició temporal 'I tu, què pintes?'. La mostra està composada per més de 450 dibuixos dels alumnes de diferents escoles del municipi. És el resultat del treball que han fet des del museu en escoles com l'Àngels Garriga, l'Àngel Guimerà i la Marta Mata.

Els responsables del museu han apropat als centres l'obra d'artistes com Picasso, Kandinsky, Dalí, Gaudí o Joan Miró. A partir d'aquí, els alumnes han fet les seves particulars obres d'art, que ara s'exposaran davant el públic. Els treballs es podran veure fins al 10 de juliol a la sala d'exposicions temporals del Museu Deu.

Cicle infantil i primer de primària

Els infants de cicle infantil i de primer de primària que hagin participat en el projecte podran portar els familiars a veure el seu treball. Ja fa anys que les escoles i els museus del Vendrell han creat un vincle de necessitat mútua. Els centres col·laboren des de fa més de 25 anys perquè el museu sigui un espai més d'aprenentatge i intercanvi de coneixements. 

L'objectiu és establir una col·laboració estreta entre els professionals dels museus i les escoles. El resultat n'és aquesta exposició temporal que a partir d'aquest dijous es podrà veure al Museu Deu.