Façana del Museu Deu del Vendrell.

El Vendrell reobre els seus museus després de tres mesos

Els empadronats tenen entrada gratuïta pels museus municipals

El sector cultural del Vendrell també recupera la seva activitat després del confinament per l'expansió del coronavirus. Els diferents museus de la ciutat reobren les portes aquest dimecres 10 de juny, gairebé quan es compleixen tres mesos des que van quedar tancats al públic, el dia 12 de març.

El primer que va tornar a l'activitat va ser el Museu Pau Casals de Sant Salvador, que va tornar a obrir aquest passat dissabte 6 de juny. Demà dimecres serà el torn de la Fundació Apel·les Fenosa, que ho farà amb una nova exposició, i dels museus municipals, que són el Museu Deu, el Museu Àngel Guimerà i la Casa Nadiua de Pau Casals.

Adaptats a les noves mesures de seguretat

Tots aquests equipaments han estat treballant les últimes setmanes per adaptar els espais a les noves mesures de seguretat i higiene, de manera que tots els visitants puguin gaudir de la visita amb totes les garanties. Des de l'Ajuntament del Vendrell han recordat que tots els empadronats al municipi tenen entrada gratuïta als museus municipals. 

A més a més, amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana, que el Vendrell ostenta aquest 2020, s'està preparant una nova web específica dels museus locals, on se centralitzarà tota l'oferta d'activitats i la informació d'aquests importants equipaments. També hi haurà un apartat per comprar en línia les entrades als museus municipals.