La visita teatralitzada de 'Maria Rosa', al Museu Àngel Guimerà.

La Música de Gralles i la visita teatralitzada de 'Maria Rosa' tornen per la Fira del Vendrell

També es lliuraran els premis del Concurs de Fotografia

La Fira de Santa Teresa 2019 del Vendrell inclou un complet programa d'actes culturals, entre els quals hi ha el tradicional concert de Música de Gralles o el retorn de la visita teatralitzada de 'Maria Rosa' al Museu Àngel Guimerà. El concert de Música de Gralles es farà el divendres 11 d'octubre a l'Auditori del Tívoli, a partir de les 20.30 hores, en record del graller Josep Mañé i Torrents, Gros de Llorenç, que va morir fa 75 anys.

Hi prendran part els grups locals Les Gralles del Baix Penedès, Tocats de Canya, Els Mosquits i Els Aixarts, i el grup convidat Inxa Brass Band de Vilanova i la Geltrú. Aquesta és una formació de músics tradicionals basada en els instruments catalans de doble canya, acompanyats d'una base de metalls i percussió. Interpreten una selecció de músiques típiques de les festes tradicionals catalanes, com la Patum de Berga o les Santes de Mataró, així com diversos cuplets catalans.

Visita teatralitzada de 'Maria Rosa'

La Fira també oferirà el retorn de la visita teatralitzada de 'Maria Rosa' al Museu Àngel Guimerà, que es va fer amb èxit aquest passat estiu. Tindrà lloc el dissabte 12 a les 12.00 hores, i anirà a càrrec d'Amelie Produccions. A través d'una adaptació del text feta per Pep Vinyes, la companyia guiarà la visita per les diferents sales del museu seguint aquest drama social i amorós. El preu de l’espectacle és de cinc euros per persona.

 

Premis del Concurs de Fotografia

Un altre acte destacat del cap de setmana és el lliurament de premis del XXI Concurs de Fotografia, que es farà el divendres 11 a les 19.00 hores a la Fusteria. El concurs l'organitza el Museu Arqueològic del Vendrell i la regidoria de Cultura amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni i l'exposició estarà oberta fins al 10 de novembre. Aquest any, el tema escollit pel concurs ha estat 'Làpides, escultures i records amb història dels cementiris del Baix Penedès'. El Museu Deu també viurà un cap de setmana intens, amb jornades de portes obertes, la inauguració de l'exposició temporal 'Letargia', de Carolina Palau, o l'activitat familiar 'El col·leccionista d'imatges'.