El Música a la Vila del Vendrell fa doble sessió

Xavi Lozano i el grup Canya d'Or & Brass, els protagonistes

El cicle Música a la Vila del Vendrell, que se celebra tots els dimecres del mes d'agost, s'encamina cap a la seva recta final.  El pròxim dimecres 22 d'agost hi haurà una doble sessió, de tarda i de nit, amb Xavi Lozano i el grup Canya d'Or & Brass. Primer serà el torn de Xavi Lozano, que actuarà a les 19.30 hores a la plaça del Tívoli, presentant l'espectacle 'Bufa & Sons'.

El concert suposa una trobada musical amb un entranyable personatge que mostrarà el seu univers personal i la seva manera de relacionar-se amb els objectes. L'actuació està planejada amb un format de conferència-concert, establint-se un diàleg amb els assistents, ple d'ironies, bromes i humor. Una manera de descobrir que la música és a tot arreu, inclús en aquells objectes més quotidians. 

Canya d'Or & Brass, amb Xavi Lozano

La segona sessió tindrà lloc a les deu del vespre al mateix espai, amb el concert del grup Canya d'Or & Brass, acompanyats del mateix Xavi Lozano. Canya d'Or & Brass és un quartet que vol ampliar horitzons en el món de la gralla, a la recerca de diferents fusions. La proposta barreja el so de la gralla amb els instruments de metall, així com un conjunt ampli de percussions. El resultat és un repertori variat i original pel que són els estàndards del món graller. 

Aquesta doble actuació serà la quarta de l'edició actual del Música a la Vila, que es clourà el dimecres 29 d'agost amb el concert d'uns clàssics, El Pont d'Arcalís. El grup porta més de vint anys damunt dels escenaris, el que els converteix en un referent en l’àmbit de la música folk i d’arrel del país. La seva visita al Vendrell serà ben adequada per tancar l'edició número 30 del cicle, ja que El Pont d'Arcalís ja ha format part del cartell del Música a la Vila en altres ocasions.