Presentació del Moviment Veïnal de les Platges (MVP).

Es presenta en societat el Moviment Veïnal de les Platges, escissió de l'AVP del Vendrell

La nova formació es desmarca de la gestió feta per Bàrabara Peris a l'Ajuntament

El Moviment Veïnal de les Platges i Urbanitzacions (MVP) s'ha presentat de forma oficial aquest dissabte 24 d'octubre amb un acte que s'ha fet al davant de l'antic teatre Brisamar de Coma-ruga. La nova associació es va crear el passat mes de febrer, com una escissió de l'Agrupació Veïnal de les Platges i les Urbanitzacions (AVP), que als comicis municipals del 2019 va aconseguir gairebé 900 vots i un regidor.

Les desavinences entre la regidora de l'AVP a l'Ajuntament, Bàrbara Peris, i diversos dels integrants del partit, que l'acusaven de tenir-lo «bloquejat», va acabar suposant el naixement d'aquesta nova formació. Des del nou MVP es desmarquen de la gestió que està fent Peris com a integrant del govern local de coalició i asseguren que fins a «disset socis fundadors de l'AVP» integren la nova associació.

Demanen que Peris passi a ser regidora no adscrita

A l'acte de presentació, des de l'MVP han exposat els principals objectius que té la plataforma, entre els quals hi ha «garantir que es duguin a terme els projectes signats en l'acord de govern» del 2019 amb el PSC, una cosa que creuen que Peris no està fent. Per aquest motiu, han demanat a la regidora que deixi de representar l'AVP i passi a ser regidora no adscrita.    

L'AVP va aconseguir representació a l'Ajuntament del Vendrell el maig del 2019, després de treure prop de 900 vots a les eleccions municipals. El cap de llista, Seve Galván, va rubricar l'acord de govern amb el PSC, però va renunciar al càrrec per motius personals un mes i mig després. El va substituir la número dos de la llista, Bàrbara Peris, en un moment en què ja començava a ser evident la fractura que hi havia dins de l'associació.