El local dels Nens del Vendrell.

Els Nens del Vendrell celebren el seus 95 anys amb novetats i solidaritat

L'entitat estrena una plataforma digital per poder seguir les seves activitats en directe

Els Nens del Vendrell celebren aquest primer cap de setmana de juny els seus 95 anys de vida, i ho faran amb diferents activitats, algunes de les quals tindran un caràcter solidari, ja que estaran relacionades amb el projecte 'Fem Pinya', que va sorgir fa vuit anys. Durant els tres dies es recaptaran fons per aquest projecte.

Els actes començaran amb la xerrada 'El Fem Pinya, un gran projecte de colla', que es farà el divendres 4 de juny a les 20.00 hores al local dels Nens, amb la participació del coordinador del projecte, Josep Català, l'exregidor de Serveis Socials de l'Ajuntament, Hermini Caballero, el que era president de la colla quan es va crear el projecte, Rodrigo Sánchez i la tècnica del Pla Educatiu d'Entorn Mia Balsells, amb la periodista Gemma Armela fent de moderadora.

Nou canal de Twich de la colla

Una de les grans novetats és que l'entitat estrenarà una nova plataforma digital a través de la qual es podran seguir totes les seves activitats en directe. Serà un canal de Twich amb el nom 'Nens_del_Vendrell'. El dissabte 5, a les dotze del migdia, el creador de contingut Ritzzo Maloni —alter ego de Lluís Camell— parlarà amb Rubén Gaón, membre dels Nens, a través del seu canal (RitzzoMaloni), en un acte que es podrà seguir en directe al local de la colla. Després hi haurà un vermut electrònic amb PD Marla.

Finalment, el diumenge 6 de juny, a les dotze, s'ha programat la xerrada 'Analitzant els 3d9f dels Nens', en què l'equip tècnic de la colla, amb Jordi Pellicer al capdavant, farà un recorregut per aquestes construccions de nou que van fer els de la camisa vermella durant el 2015 i 2016. Després de dinar hi haurà el tradicional concurs d'apilar caixes. Tots els actes necessiten inscripció prèvia al mail nensdelvendrell@gmail.com. Les donacions per al 'Fem Pinya' es podran fer amb la plataforma Bizum, amb el codi 02279.