El Nerea Bassart Trio.

El Nerea Bassart Trio presenta el seu nou disc 'Presons' a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

El Cor Zóngora actua junt amb l'Orfeó Català al Tàg, en una altra proposta del cap de setmana

El Nerea Bassart Trio presenta el seu nou disc 'Presons' aquest dissabte 26 de març a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. El trio del Baix Penedès presenta la seva nova entrega discogràfica, després que just abans de l'esclat de la pandèmia publiqués el seu debut 'Soroll'.

Encapçalat per Nerea Bassart a la veu i la bateria, el grup es completa amb Pau Josa a la guitarra i Xavier Pomar al baix. El disc bascula entre el funk, el soul, el pop i les músiques urbanes, cercant horitzons diferents respecte a la seva anterior publicació. En directe, el Nerea Bassart Trio incorpora un sintetitzador que ampliarà la seva paleta de colors.

Pel concert d'aquest dissabte, que comença a les 20.00 hores, el grup comptarà amb diverses col·laboracions. Les entrades, numerades, es poden aconseguir a la web del Temporada o el divendres a la recepció de l'Escola de Música Pau Casals. També a taquilla, una hora abans de la representació, sempre que l'aforament així ho permeti.

El Cor Zóngora, amb l'Orfeó Català

L'oferta cultural del cap de setmana al Vendrell també compta amb el concert que l'Orfeó Català i el Cor Zongora faran divendres a les 21.00 hores. Serà una actuació que tindrà lloc al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) en el qual s'interpretaran obres de Pau Casals, Albert Guinovart o Josep Ollé.

L'Orfeó i el Cor Zóngora ja van compartir escenari al Palau de la Música Catalana el passat mes d'octubre. Les entrades per l'actuació tenen un cost de deu euros i es poden comprar a la pàgina web del Temporada.