La Nit de la Xarxa i Talent Femení marquen múscul empresarial al Vendrell

Talent Femení va comptar amb Marta Casals al seu dinar, mentre que la Xarxa va premiar empreses del territori

El Vendrell va celebrar amb un dia de diferència dos actes relacionats amb la seva activitat empresarial i la de la comarca del Baix Penedès, el dinar de Talent Femení i el sopar de la Nit de la Xarxa. El dijous 29 de novembre va ser el dia escollit per Talent Femení per fer el seu dinar a la Vil·la Casals de Sant Salvador, en el qual es va comptar amb la presència de Marta Casals, la vídua de Pau Casals, que estava al Vendrell aquests dies.  

L'Associació Talent Femení continua amb el seu incansable treball per fer visible l'impuls de les dones en l'àmbit empresarial. Al dinar i col·loqui del dijous hi van ser presents una trentena de sòcies que van poder escoltar com Marta Casals parlava sobre el que va suposar per ella viure al costat del Mestre i mantenir viu actualment el seu llegat. La presidenta de Talent Femení, Susana Villagrasa, va fer entrega d’un pin de plata a Marta Casals, un distintiu de l'associació, i li va proposar ser sòcia d'honor, una petició que va ser acceptada.

Quarta Nit de la Xarxa

L'endemà, el divendres 30, era el restaurant Xaloquell, també de la platja de Sant Salvador, el que acollia la quarta edició de la Nit de la Xarxa, un esdeveniment impulsat per la Xarxa Emprenedora de l'Eina del Vendrell. L'acte es va obrir amb els monòlegs d'Edu Mutante i la poesia escènica de Dani Orviz, posant un toc d'humor a la vetllada. Després del sopar, que va servir com a punt de trobada i d'intercanvi d'idees entre emprenedors, es va procedir a la presentació de la nova unitat de gestió de la Xarxa Emprenedora, i es van exposar les línies prioritàries d'acció per al pròxim any.

Al final es van lliurar els guardons Benjamí, que enguany van rebre el projecte Easy Beach, distingit per la seva 'Actitud emprenedora', l'empresa Applus IDIADA en la categoria 'Compromís amb la formació', la cooperativa jurídica Lex Coop per la seva iniciativa social, Cal Badejo per la seva 'Trajectòria empresarial' al llarg dels seus 225 anys d'existència i la firma Arandipur per la seva aportació a la 'Innovació empresarial'.

Un dels guardons entregat a la Nit de la Xarxa del Vendrell.
Un dels guardons entregat a la Nit de la Xarxa del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell