Accés a l'Hospital del Vendrell.

«No podem més»: l'enèsim avís dels treballadors de l'Hospital del Vendrell

El comitè d'empresa posa el crit del cel per la situació «insostenible» durant l'últim pont

Fa menys d'un mes, el comitè d'empresa de l'Hospital del Vendrell ja va alertar de la situació crítica que passaven al centre hospitalari. La manca de treballadors estava deixant molts torns sense cobrir. Una situació que es veia agreujada per les llargues llistes d'espera que hi ha després del coronavirus.

Un altre exemple d'aquesta situació s'ha viscut aquest cap de setmana de pont de la Segona Pasqua. Tres dies en els quals les platges del Baix Penedès s'han omplert de visitants com si fossin els mesos d'estiu. Això ha suposat una càrrega més gran de treball a l'Hospital, que és molt difícil de poder cobrir.

«Situació insostenible»

El diumenge, des del compte de Twitter del comitè d'empresa s'avisava de la situació extrema que s'estava vivint a l'Hospital. «Un diumenge de pont, torns sense cobrir, les urgències col·lapsades i el SEM sense poder descarregar. La situació a l'Hospital del Vendrell és insostenible, no podem més», alertaven.

Els representants dels treballadors ja han apuntat més d'una i dues vegades l'enorme càrrega de treball que pateixen. Una situació que acaba afectant l'atenció que rep la població. La marxa de molts professionals sanitaris a altres hospitals ha deixat el del Vendrell en una situació crítica.