La carretera que va del Vendrell a Sant Vicenç de Calders.

El nou carril bici de la carretera de Sant Vicenç de Calders no arribarà a Torreblanca

Des de la Diputació responen a la Xarxa Vendrellenca que la T-4259 és una via municipal

La Diputació de Tarragona no connectarà el nou carril bici que farà a la carretera de Sant Vicenç de Calders amb la urbanització Torreblanca. Aquesta havia estat una petició de la Xarxa Vendrellenca, que ara ha rebut resposta per part de l'ens supracomarcal. La Xarxa volia que el carril bici que es farà a la carretera de Sant Vicenç arribés fins a Torreblanca pel camí T-4259.

Però des de la Diputació han apuntat que aquesta via «és de competència municipal». Per aquest motiu, «qualsevol proposta de millora, estudi o actuació» s'ha d'adreçar a l'Ajuntament del Vendrell, afegeixen.

Des de la Xarxa creuen que és «un error de visió» no fer aquesta connexió. Recorden que la regidoria d'Urbanisme del Vendrell ja es va mostrar a favor de la proposta per connectar la Via Augusta amb Torreblanca. Això permetria una connexió de camins a través de sendes ciclables», expliquen.

L'entitat veïnal no descarta presentar la proposta de nou a la Diputació quan es conformi el govern per al nou mandat. També apunten que estudiaran presentar-la a l'Ajuntament del Vendrell.