El bus urbà de la Bisbal del Penedès.

El nou servei de bus urbà de la Bisbal del Penedès marca un rècord d'usuaris

Per primer cop s'ha arribat a un miler de passatgers en un mes

La Bisbal del Penedès va estrenar el passat mes de maig el nou servei de bus urbà, que enllaça els diferents nuclis amb el Vendrell. Després de mig any de funcionament, el govern local ha fet una valoració molt positiva del servei, assegurant que és «tot un èxit». 

L'increment en la xifra d'usuaris ha estat constant i ha marcat el seu màxim durant el mes d'octubre del 2021. Aquest mes han estat 1.001 els usuaris del bus urbà, «una xifra mai aconseguida», segons l'alcaldessa, Agnès Ferré. Els anys anteriors, els usuaris del bus al mes d'octubre se situaven al voltant dels 750.

Parades a tots els nuclis

Es constata, doncs, l'encert d'enllaçar tots els barris del municipi amb la capital de la comarca, el Vendrell. D'aquesta manera es faciliten els desplaçaments a l'Hospital del Vendrell o a l'estació de bus d'aquest municipi. El nou servei funciona de dilluns a divendres, amb sortides del centre històric i parades als altres nuclis.

Les parades al Vendrell són tres, l'Hospital, les Mates i la parada de busos de l'avinguda de Jaume Carner. El dissabte també hi ha viatges al Vendrell però, en aquest cas, amb sortida i arribada al centre de la vila de la Bisbal. Es pot consultar tota la informació del servei en aquest enllaç.