Els actors de l'obra 'Alguns dies d'ahir'.

L'obra 'Alguns dies d'ahir' enceta la programació de tardor del Temporada del Vendrell

L'aforament s'amplia fins al 70% de capacitat

El Temporada de tardor del Vendrell aixeca el teló aquest dissabte 2 d'octubre amb l'obra 'Alguns dies d'ahir', produïda per Velvet Events. El Teatre Àngel Guimerà (Tàg) acull a les 20.00 hores aquesta obra que compta amb un elenc d'actors i actrius de renom. Entre ells hi ha Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar, amb Ferran Utzet a la direcció.

L'argument es basa en una família que veu sacsejada la seva quotidianitat amb els fets polítics que es viuen a Catalunya la tardor del 2017. La família es retrobarà al menjador de casa seva en cinc ocasions després d'aquells mesos, fent tot l'esforç per conversar i entendre's. Buscaran la manera de perdonar les faltes i guarir les ferides d'aquest llarg viatge emocional i polític.

Les entrades es poden comprar a la web del Temporada o de forma presencial aquest divendres al matí a la recepció de l'EMMPAC. Si l'aforament ho permet, també es poden comprar a la taquilla del Tàg una hora abans de la representació. Un aforament que, de cara a la nova temporada, s'ha ampliat al 70%.