Els integrants de la companyia Terra Baixa.

L'obra 'Terra Baixa' sorgida de l'èxit televisiu 'El Llop' arriba al Vendrell

La companyia farà dues representacions amb les entrades esgotades

El Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acull aquest cap de setmana l'obra 'Terra Baixa', sorgida del programa 'El Llop' de TV3. La companyia nascuda de l'exitós 'reality' televisiu està fent gira per tot el territori català representant l'obra d'Àngel Guimerà. Aquest cap de setmana arriba al Vendrell, terra del mateix Guimerà, per fer dues representacions.

Seran el dissabte 21 de maig a les 20.00 hores i el diumenge 22 a les 18.00 hores. L'elevada demanda d'entrades va fer que es programés aquesta segona funció el diumenge, que també s'ha esgotat. Així, el Tàg penjarà el cartell de 'sold out' per veure la representació de l'obra.

Una proposta exitosa

Sota la direcció i la conducció d'Àngel Llàcer, 'El Llop' ha posat en relleu el teatre amateur de Catalunya. El format escollit, a cavall entre el concurs, el 'reality' i la divulgació cultural, s'ha demostrat encertat. Així ho demostren les més de 1.500 candidatures rebudes i les xifres d'audiència del programa.

Després de fer 250 càstings i una gran final amb 33 candidats al laboratori del Món Sant Benet, es va crear la companyia de Terra Baixa. D'aquesta manera, els espectadors han pogut descobrir com neix una obra teatral des de zero, presenciant les diferents fases tècniques i artístiques. Un cop emesos els vuit capítols, i havent transformat la companyia en professional, han sortit de gira per recórrer el territori.