L'ONCE reparteix milers d'euros a Segur de Calafell

Són dos premis que s'han obtingut per TPV

El 'Cuponazo' del passat divendres 14 de desembre de l'ONCE ha deixat un premi de 50.000 euros a Segur de Calafell, al punt de venda que regenta María Pilar Carbonell Villuendas a la ronda Universitat número 3. Aquesta agent venedora dels jocs de l'organització és la que ha portat la fortuna al nucli calafellenc, en vendre dos cupons electrònics per TPV, és a dir, el Terminal Punt de Venda, premiats amb 25.000 euros cadascun d'ells.    

El Terminal Punt de Venda és un sistema mitjançant el qual el client pot triar a l'instant, i de forma electrònica, el número que més li agradi. Segur de Calafell, nucli del municipi de Calafell, al Baix Penedès, pertany administrativament a la direcció de l’ONCE a Tarragona, la qual presta serveis personalitzats a un total de 804 afiliats, i compta amb una xarxa de 176 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. Aquest 2018, l’ONCE ja ha repartit prop de 44 milions d’euros en premis a tot Catalunya.

El 'Cuponazo' dels divendres

Els dos premis que s'han venut al punt de venda de Segur de Calafell corresponen al 'Cuponazo', que s'ofereix tots els divendres. Per només tres euros, el 'Cuponazo' ofereix un premi a les cinc xifres més sèrie de nou milions d'euros, i sis segons premis de 100.000 euros. En el 'Cuponazo XXL' el premi puja, per cinc euros, a quinze milions i 200.000 euros respectivament. A més a més, es poden guanyar 134 premis de 25.000 euros a les cinc xifres del primer premi. Aquests són els dos premis que han caigut a Segur.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen per part de 20.000 agents venedors, així com als punts de venda autoritzats, que poden ser estacions de servei, estancs, quioscs o als Terminals Punt de Venda (PTV). Del total de 71.000 afiliats que té l'organització, més de 10.000 estan a Catalunya i el col·lectiu i la seva Fundació superen les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dona ocupació a prop de 3.000 persones.