La compositora vendrellenca Carlota Baldrís.

Barcelona acull 'L'Oratori Àngel de Tobies', de la vendrellenca Carlota Baldrís

L'acte s'inclou dins la iniciativa 'Sanitaris pels escenaris'

El Centre Cívic Pere Pruna de Barcelona acull aquest divendres 16 d'octubre, a les 20.00 hores, la interpretació de 'L'Oratori Àngel de Tobies', obra de la compositora vendrellenca Carlota Baldrís. El concert s'emmarca dins l'onzè Cicle de Música Religiosa de Sarrià-Sant Gervasi iforma part de la iniciativa 'Sanitaris pels escenaris'.

Aquest oratori, que es va estrenar l'any 1994, suposa «un cant a la vida i a la conservació del planeta, a partir de la veu d'un àngel que observa la terra des del seu campanar», en paraules de la seva autora. Ha estat interpretat una desena de vegades i el concert d'aquest divendres coincidirà amb el 62è aniversari de la baixada de l'àngel en l'helicòpter Sikorsky de la base àrea americana de Saragossa, l'any 1958.

Sanitaris pels escenaris

L'acte també s'emmarca dins de la capitalitat de la Cultura Catalana que ostenta el Vendrell aquest 2020, i forma part de la iniciativa 'Sanitaris pels escenaris', amb la qual es vol tornar als artistes els aplaudiments que els professionals de la sanitat van rebre durant el confinament pel coronavirus

El concert està organitzat pel Cor de cambra Dyapason amb la col·laboració dels ajuntaments del Vendrell i Barcelona i es podrà seguir pel canal de YouTube de la regidoria de Cultura del Vendrell. La televisió local l'oferirà en diferit els dies 17 i 18 d'octubre a les 22.00 hores.