Òscar Albaiceta, d'ERC de Calafell.

Òscar Albaiceta serà el cap de llista d'ERC a Calafell per a les eleccions del 2023

La seva candidatura ha estat la guanyadora a les primàries locals de la formació

ERC de Calafell ha anunciat que Òscar Albaiceta serà el candidat a l'alcaldia a les eleccions municipals del 2023. Regidor al consistori des del 2019, la candidatura d'Albaiceta ha estat l'escollida al procés de primàries que ha impulsat la secció local del partit. 

D'aquesta manera, Albaiceta s'estrenarà com alcaldable després que el 2019 ocupés el tercer lloc de la llista. En aquella ocasió el cap de llista va ser Carles Martín, que no repetirà al capdavant de la formació. El 2019, ERC va treure tres regidors i ha estat el principal partit de l'oposició al consistori. 

Un cop confirmat com a alcaldable, Òscar Albaiceta s'ha mostrat «molt il·lusionat per encapçalar aquesta nova etapa» del partit. El candidat ha afegit que no perd de vista els objectius que la formació es va marcar fa tres anys, posant èmfasi «en el diàleg i el consens». També ha remarcat que cal posar les persones «al centre de tot».

Candidats de Calafell i Cunit, ja anunciats

Esquerra Republicana ja ha donat a conèixer, doncs, els seus candidats a Calafell i a Cunit. En aquest últim municipi, Carme Martínez repetirà com a alcaldable, tal com ja va fer l'any 2019. Al Vendrell encara s'està pendent de la celebració de les primàries per escollir candidat.