Òscar Blasco, confirmat com a cap de llista de Podem al Vendrell

La de l'actual portaveu del partit a l'Ajuntament era la única candidatura a les primàries

Òscar Blasco repetirà com a cap de llista de Podem a les eleccions municipals del Vendrell. Aquest divendres s'han donat a conèixer els resultats de les primàries que la formació ha celebrat a tots els municipis de Catalunya on es presentarà. Blasco era l'únic que havia presentat candidatura a les primàries del Vendrell, i ha rebut el 100% dels vots que es van emetre. Caldrà veure amb quin nom es presenta el partit, que aquest mandat s'ha anomenat Sí Se Puede.

A les primàries també s'ha votat els primers integrants de la llista, que al Vendrell seran per a l'actual regidora Verónica Moreno, seguida de Sònia Crespo, Raúl Martos, Francisco Padilla, i Paola Gentile. El partit segueix mostrant-se obert a sumar amb altres formacions abans dels comicis per fer una candidatura d'esquerres. Aquest és un reclam que també fa el partit Som Poble, que ha treballat de forma conjunta amb Sí Se Puede en moltes ocasions durant aquest mandat.

Ja es coneixen cinc candidats al Vendrell

Amb el nom d'Òscar Blasco ja es coneixen cinc candidats a les eleccions municipals del Vendrell del mes de maig. Kenneth Martínez es presentarà al capdavant del PSC, Eva Serramià ho farà pel PDeCAT, Jero Merino s'estrenarà com a candidat del PP del Vendrell i Eva Mata serà la candidata d'ERC. Som Poble, Ciutadans i PxC encara no han donat a conèixer els seus candidats a l'alcaldia de la capital del Baix Penedès.

Paral·lelament, també s'està fent el procés de primàries independentistes que impulsa l'ANC del Vendrell. Aquest dijous es van presentar els deu candidats que hi haurà per al dia de la votació, el 23 de febrer. Cap dels que s'ha apuntat fins ara forma part del PDeCAT o ERC, tot i que les inscripcions encara estaran obertes fins al dia 13 de febrer. El seu objectiu és fer una llista transversal i unitària del sobiranisme per assaltar així l'alcaldia de la ciutat.