La desfilada de moda del 2018 al Vendrell.

La passarel·la de moda 'Vendrell Fashion Week' torna després d'un any d'absència

Hi prendran part tretze comerços del Vendrell i 40 models

L'associació CIT Comerç del Vendrell i l'Ajuntament han presentat aquest dijous la tercera edició de la passarel·la de moda 'Vendrell Fashion Week', que es farà aquest dissabte 22 de maig a les 21.00 hores a la Rambla. Per assistir a l'esdeveniment caldrà fer una reserva prèvia d'entrades en aquest enllaç.

El regidor de Comerç del Vendrell, Ruben Gràcia, ha destacat que activitats com aquesta han de servir per aconseguir «una dinamització més gran del comerç local, encara que sigui de forma indirecta». La passarel·la es farà a la Rambla, el mateix emplaçament que l'any 2019, després que en la primera edició s'hagués fet a la plaça Nova.

Tretze comerços i 40 models

El president del CIT, Salva Rodríguez, ha detallat que un total de 40 models mostraran la roba i els complements de tretze comerços de la ciutat, que són Nus, Cala Núria, Calzedonia, Giralt, Promise, Kids Vendrell, Wisconsin Jeans, Rock and Jeans, Qkids, Coco Chic, Kimbara, Cotilleria Roser, i El Vestidor.

La passarel·la, que serà presentada pel 'showman' Jordi LP, compta amb el suport de les perruqueries Noelia Escribao i Jaume Ràfols, així com de la Diputació de Tarragona, i està coordinada per l'agència de models MSM Magda Simó Models.