La Nit de l'Art de Calafell del 2019.

El Passeig Marítim de Calafell es converteix en una galeria d'art a l'aire lliure

Torna la Nit d'Art després d'un any d'absència

El Passeig Marítim de Calafell serà escenari aquest dissabte 3 de juliol de la Nit d'Art. Aquest esdeveniment es va haver de cancel·lar el passat 2020 per la pandèmia i es recupera aquest 2021. Això sí, veurà reduït a la meitat el nombre d'artistes participants.

Aquesta iniciativa vol convertir el passeig de Calafell en una galeria d'art a l'aire lliure. Les dues edicions que es van fer abans del 2020 van tenir un gran èxit de participació, que es vol repetir aquest 2021.

Sis hores d'art a l'aire lliure

La Nit d'Art se celebrarà al tram del passeig que va de la Confraria de Pescadors a l'Estany, de les 18.00 a les 24.00 hores. Es podran veure les obres de diferents escultors, pintors i altres artistes gràfics, en una iniciativa que impulsa l'associació Art Calafell i dirigeix Glòria Grau. 

Els organitzadors remarquen que es vol oferir una imatge «nova i diferent» del municipi, per promoure l'activitat econòmica al voltant del comerç i la restauració. També busquen «la difusió de la cultura, la promoció de l'art i la creació d'un nou atractiu a Calafell».