Els Pastorets Infantils del Vendrell.

Els Pastorets del Vendrell acomiaden la temporada amb l'última representació al Tàg

L'obra nadalenca ha pogut tornar enguany als escenaris després d'un any d'aturada forçosa

Els Pastorets del Vendrell tanquen aquest diumenge 13 de febrer les representacions de la temporada actual. L'escenari del Teatre Àngel Guimerà (Tàg) acollirà a partir de les 17.00 hores l'última funció. Es culminaran així quatre representacions que s'han sobreposat als rigors de la sisena onada i han permès als vendrellencs gaudir de nou de l'obra.

A diferència del passat any 2021, quan l'espectacle es va haver de suspendre, enguany els Pastorets s'han pogut desenvolupar de nou. Prop de 150 persones ho han fet possible, entre actors, tècnics, maquilladors i col·laboradors. També l'obra infantil ha tingut el seu esperat moment.

Una última oportunitat

Pels que encara no hagin pogut gaudir de l'obra, aquest diumenge hi haurà l'última oportunitat. El Tàg acollirà una vegada més l'adaptació lliure de l'obra 'El primer Nadal dels pastors', de Mossèn Rossend Fortunet. Es tracta d'un espectacle de dues hores i mitja de durada que es divideix en un pròleg, una introducció i dues parts.

Les entrades costen deu euros per als adults i cinc euros per als menors de deu anys. Per als grups de més de 25 persones hi ha bonificacions. Les reserves es poden fer als telèfons 977 662 993 i 696 446 885, o al mail info@pastoretsdelvendrell.cat.