Un quadre dels Pastorets del Vendrell.

Els Pastorets del Vendrell encaren la recta final amb les dues últimes representacions

L'obra ha tornat als escenaris després d'un any d'aturada obligada

Els Pastorets del Vendrell encaren la recta final amb les dues últimes representacions d'aquest any 2022. La tradicional obra que va néixer fa més de 130 anys ha tornat enguany a l'escenari del Teatre Àngel Guimerà (Tàg) després d'un any d'aturada obligada pel coronavirus. Un retorn molt esperat per molta gent.

Un cop superat l'equador amb la representació de l'obra infantil el passat diumenge, el 6 i el 13 de febrer es faran les dues últimes funcions. A partir de les cinc de la tarda, el Tàg acollirà aquesta representació basada en 'El primer Nadal dels Pastors' de Mossèn Rossend Fortunet.

Una representació tradicional amb flaixos actuals

Dividida en 26 quadres, un pròleg i una introducció, l'obra té una durada de dues hores i mitja, amb un intermedi. Es tracta d'una representació nadalenca amb salts al passat del Vendrell i flaixos actuals. No hi falten efectes especials com la neu artificial, el foc, la pirotècnia o els llampecs, junt amb tota mena de decorats.

Són 150 els col·laboradors que fan possible aquests pastorets familiars que inclouen tant quadres sensibles com altres de còmics. El seu muntatge espectacular acaba d'arrodonir una obra que és considerada com «els Pastorets de Catalunya».

Crida a omplir la platea del Tàg

Des de l'entitat vendrellenca han volgut fer una crida a omplir el teatre els dos últims diumenges, un cop han caigut les restriccions d'aforament. Una manera que «tot aquest elenc d'actors i actrius vegi recompensada la seva dedicació, l'esforç i l'estima per aquests Pastorets», apunten. Després de mesos de treball, aquest pot ser el millor premi.

La reserva de localitats es pot fer a través dels telèfons 977 662 993 o 696 446 885. També es pot enviar un correu electrònic a l'adreça info@pastoretsdelvendrell.cat .

Un quadre dels Pastorets del Vendrell.
Els Pastorets del Vendrell tenen una història de més de 130 anys. | Jose Callizo