Un quadre dels Pastorets del Vendrell.

Els Pastorets del Vendrell tornen a trepitjar l'escenari després d'un any d'aturada

El Teatre Àngel Guimerà acollirà les funcions durant cinc caps de setmana seguits

Els Pastorets del Vendrell tornaran a trepitjar l'escenari del Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell després d'un any d'aturada forçosa per la Covid. L'obra nadalenca es representarà els dies 16 i 23 de gener i 6 i 13 de febrer, a les cinc de la tarda al Tàg. Entremig, el 30 de gener, es farà l'obra infantil

Les actuals restriccions per contenir el coronavirus suposaran que, almenys els dos primers caps de setmana, l'aforament estigui limitat al 70%. També s'observaran totes les mesures de seguretat necessàries entre l'ampli elenc que forma part de l'obra. Són més de 150 persones entre intèrprets, tècnics, maquilladors i col·laboradors.

Una obra per a grans i petits

Basada en l'obra de Mossèn Rossend Fortunet 'El primer Nadal dels pastors', la representació constarà de 26 quadres, un pròleg i una introducció. Es dividirà en dues parts, amb diferents decorats i un grapat d'efectes especials. Tal com remarquen des de l'entitat, es tracta «d'uns Pastorets familiars, on en gaudeixen tant els petits com els grans».

La reserva de localitats tant per a l'obra principal com per a l'infantil es pot fer a través dels telèfons 977 662 993 i 696 446 885. També al correu electrònic info@pastoretsdelvendrell.cat o a la pàgina web dels Pastorets.