Àngels Chacón i Jaume Casañas.

El PDeCAT insisteix en la necessitat de diversificar l'economia del Baix Penedès

La candidata del partit a les eleccions del 14-F, Àngels Chacón, visita diferents empreses de la comarca

La candidata del Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) a les eleccions catalanes del 14 de febrer, Àngels Chacón, va visitar aquest dijous 26 de novembre el Baix Penedès, immersa ja en la precampanya dels comicis catalans. Chacón va insistir en la necessitat de «diversificar» l'economia de la comarca, molt dependent del sector dels serveis, per sortir de l'actual situació de crisi.

En aquest sentit, des del PDeCAT mantenen l'aposta pel projecte del Logis Penedès, tot i que creuen que aquests terrenys també poden acollir una eventual ampliació d'Idiada. La proposta difereix, en aquest sentit, de la que té ERC, que les últimes setmanes s'ha oposat al desenvolupament del Logis i aposta perquè aquests terrenys es destinin de forma íntegra a un «Idiada dos».

En el seu periple pel Baix Penedès, Àngels Chacón va visitar les instal·lacions de Ceolpe, algunes cases rurals de Sant Jaume dels Domenys i el polígon de les Planes Baixes de la Bisbal del Penedès, al mateix temps que va insistir en el compromís de la seva formació en dur a terme diverses millores de les infraestructures que hi ha a la comarca.