El guitarrista de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa.

Pemi Rovirosa s'estrena en solitari amb una oda a la gent gran

'Gent com tu' reflexiona sobre el tracte que la societat té amb la gent gran

El guitarrista de Lax'n'BustoPemi Rovirosa s'ha estrenat en solitari amb la publicació de la cançó 'Gent com tu', una oda a la gent gran cantada tant en català com en castellà. La cançó j es pot escoltar a les xarxes socials des d'aquest dimarts 30 de juny, i ve acompanyada d'un videoclip on es veu el músic com va envellint mentre canta mirant directament a la càmera.

 

Agraïment i respecte a la gent gran

La cançó, amb música de Pemi Rovirosa i lletra de Javier Gil, neix amb la voluntat «d'expressar l'agraïment per tot el que hem après i recollit de les generacions que ens han precedit, pels coneixements transmesos, per les experiències vitals i per aquest privilegi de benestar del qual, gràcies a ells i el seu sacrifici, ara en podem gaudir tots», expliquen els autors de la cançó.

Es tracta d'una reflexió «per a la societat sobre una assignatura pendent, que ha sigut una de les grans derrotes de la nostra generació, el fet de no haver sabut cuidar i agrair prou tot el que han fet la gent gran», afegeixen. La cançó apareix després que el país hagi patit una de les crisis sanitàries més grans dels últims cent anys, que s'ha endut la vida de molts ciutadans, especialment, gent gran. 'Gent com tu' compta també amb els cors d'Adrià Farré i les mescles, masterització i edició audiovisual d'Arturo Torres.