La pista forestal del Foix on es va trobar el cotxe calcinat.

El Penedès, escenari de la nova temporada de 'Crims' amb l'assassinat del Foix

El crim de la Guàrdia Urbana enceta la tercera temporada a la graella de TV3

Un dels programes més exitosos de TV3, 'Crims', torna aquest dilluns 13 de setembre amb la seva tercera temporada. I ho fa amb el Penedès com a escenari protagonista, amb l'enrevessat cim de la Guàrdia Urbana, també conegut com a crim del Foix.

Aquest cas amb múltiples ramificacions va tenir el seu inici el maig del 2017. Va ser quan va aparèixer un cadàver a dins d'un cotxe calcinat a una pista del pantà de Foix, a prop del municipi de l'Arboç.

Un cas amb una gran atenció mediàtica

El crim va involucrar tres agents de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral i Albert López com a encausats, i Pedro Rodríguez com a víctima. Una història d'amors, desamors, agressions i venjances que va copsar l'atenció mediàtica fins que va finalitzar el judici, l'any passat.

Rosa Peral, sortint del seu domicili de Vilanova.
Rosa Peral va ser condemnada per la mort de la seva parella sentimental, Pedro Rodríguez. | ACN

Des del programa van traslladar-se al Penedès per gravar localitzacions en municipis com el Vendrell, Roda de Berà, Cubelles o el pantà de Foix. El cas es devideix en quatre episodis, el primer dels quals es podrà veure aquest dilluns a les 22.05 hores. 'Crims' ja va finalitzar la segona temporada a terres tarragonines, amb el cas del crim d'Ulldecona.