Pep Tuá, candidat de Valents al Vendrell.

Pep Tuá serà el candidat de Valents a l'alcaldia del Vendrell

El partit, que s'estrena a la capital del Baix Penedès, ha presentat la seva junta local

Nova candidatura confirmada per a les eleccions municipals del mes de maig al Vendrell. El partit Valents s'estrenarà al municipi i tindrà a Pep Tuá com a cap de llista. Des de la formació expliquen que Tuá és un empresari del sector de l'hostaleria i de la tecnologia aplicada a la música.

El ja candidat a l'alcaldia del Vendrell ha lamentat «la situació d'abandó de les urbanitzacions» com un dels principals problemes de la ciutat. «No hi ha serveis de neteja, les carreteres estan sense desbrossar, el transport públic és pèssim o els repetidors de televisió no funcionen», apunta.

També fa referència al fet que alguns veïns «estan pagant l'IBI com a sòl urbà consolidat, sense ser-ho», el que veu com «una actuació irregular de l'Ajuntament». Tuá creu que aquesta situació es dona a Mas Astor, Mas Borràs, Edèn Park, Oasis, el Tancat, Baronia i la Muntanyeta.

El candidat també posa el focus en l'educació, especialment la necessitat de tenir més oferta de formació professional. La junta local del partit està formada per Patricia Veler (secretària general), Wala Ahmed Alaa (secretari d'organització) i Renata Cáceres (secretària de comunicació), a més de Tuá com a president. La formació té previst presentar una altra candidatura al Baix Penedès.