Pere Aragonès amb Kenneth Martínez.

Pere Aragonès visita el Vendrell per entregar les Medalles d'Or de la Generalitat

El president català ha mantingut una trobada amb l'alcade per tractar diversos temes

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat el Vendrell aquest dijous 9 de setembre, en el marc dels actes de la Diada de l'11 de setembre. Aragonès ha presidit l'acte d'entrega de les Medalles d'Or de la Generalitat, que s'ha fet a la plaça Bach de Sant Salvador. Han estat atorgades a Arcadi Oliveres, a títol pòstum, i a l'oceanògrafa Josefina Castellví.

L'acte ha comptat amb l'actuació del cor Zòngora del Vendrell, interpretant el 'Cant de la Senyera', i de Marina Rossell, que ha cantat 'Els Segadors'. El president català ha aprofitat la visita al Vendrell per reunir-se amb l'alcalde del municipi, Kenneth Martínez, a l'Ajuntament. Allà ha signat al llibre d'honor.

Segons han informat fonts del consistori, la trobada ha servit per tractar qüestions relacionades amb la millora del transport públic o la necessitat de tenir els serveis adequats al creixement demogràfic. Martínez també ha demanat que la Generalitat no s'oblidi del Baix Penedès als pròxims pressupostos, amb una millor inversió a la comarca. 

L'acte d'entrega de les Medalles d'Or de la Generalitat celebrat a Sant Salvador.
L'acte d'entrega de les Medalles d'Or s'ha fet a la plaça Bach de Sant Salvador. | ACN