El quatre de set amb l'agulla dels Nens del Vendrell.

La plaça Vella del Vendrell s'omple per la primera Diada Castellera sense restriccions

Els Nens del Vendrell han fet la seva primera actuació en gairebé dos anys

La plaça Vella del Vendrell ha tingut l'honor d'acollir la primera Diada Castellera sense restriccions aquest diumenge 17 d'octubre. Després de gairebé dos anys, les colles han pogut actuar davant d'un recinte ple de públic, que també tenia moltes ganes de castells. Ha estat el millor colofó per la Fira de Santa Teresa 2021.

«Un regal»

La colla local, els Nens del Vendrell, han fet la seva primera actuació des del novembre del 2019. «Poder fer una diada així ha estat un regal», ha admès el cap de colla, Jordi Pellicer. Els Nens han aixecat un tres de set, un quatre de set amb agulla i un quatre de set.

Pel que fa a les altres colles, la Jove Xiquets de Tarragona ha descarregat un tres de set amb agulla, un cinc de set i el quatre de set amb agulla. Per la seva banda, la colla Joves dels Xiquets de Valls ha fet un tres de set amb pilar, un tres de vuit i el quatre de set. 

La diada s'ha tancat amb un pilar de cinc i tres pilars de quatre per part dels Nens, i dos vanos de cinc de les colles convidades. La celebració pel retorn dels castells s'ha visualitzat amb un final molt festiu, amb la canalla al coll dels castellers i alçant els mocadors.