Som Poble presentant el programa 'Diners al carrer'.

Som Poble repartirà 18.000 euros entre setze projectes del teixit associatiu local

La formació dona a conèixer el resultat de la convocatòria 'Diners al carrer'

El grup municipal de Som Poble a l'Ajuntament del Vendrell ha presentat els resultats de la seva iniciativa 'Diners al carrer'. Tal com ja va fer l'any 2019, la formació dona part de les dietes dels seus regidors a iniciatives de transformació social del municipi. En aquesta segona edició es destinen un total de 18.000 euros, que es repartiran entre setze projectes.

Cadascun d'aquests projectes rebrà 1.125 euros perquè pugui ser desenvolupat. Entre els beneficiats hi ha Avancem Junts, Càritas, Aspercamp, Arda, l'Àliga del Vendrell, Teatre Espai, el Geven o el taller de dansa inclusiva César León. També Baix Penedès amb el Sàhara, el CE Vendrell, l'escola de futbol base el Vendrell o l'Associació per la Preservació de la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders.

Completen el llistat l'Embarcada, el grup les Garrofes del Vendrell,  Alerta Violeta i la UE Tancat. En el següent enllaç es poden consultar quins són els projectes als quals aquestes entitats destinaran els diners. Actualment, el grup de Som Poble té tres regidors a l'Ajuntament, dins de la coalició impulsada amb Esquerra Republicana.

Acte de lliurament dels ajuts, el mes de juliol

El pròxim divendres 8 de juliol, a les 18.30 hores, es farà l'acte públic de lliurament dels ajuts a la sala Cohí Grau de l'Escola de Música Pau Casals. Les entitats beneficiàries podran explicar la seva tasca i el projecte pel qual han sol·licitat la col·laboració econòmica. L'acte d'aquest dia serà obert a les entitats i a la resta de la població.

Des de Som Poble han expressat la seva satisfacció per l'acollida que ha tingut de nou la iniciativa. S'han mostrat contents de poder ajudar «a la tasca que es fa en pro del bé comú des del teixit associatiu del Vendrell i el Baix Penedès». Aquesta és la segona vegada que Som Poble impulsa aquesta iniciativa, que van estrenar per primer cop l'any 2019.