La policia intervé més de 300 articles destinats al top manta al Vendrell

La ciutat posa el focus en evitar que la mercaderia pugui arribar al lloc de venda

La Policia Municipal del Vendrell segueix collant els venedors de top manta que hi ha al municipi, i aquest dimecres 22 d'agost va fer un nou decomís de material destinat a aquest tipus de venda. En total van ser 318 articles de roba, tots ells de marques falsificades, els que es van intervenir. Durant l'estiu, des de la policia i l'Ajuntament del Vendrell s'ha posat el focus en evitar que el material pugui arribar als punts de venda, abans que perseguir els venedors.

Resistència d'alguns venedors del top manta

La tàctica està donant bons resultats, amb la intervenció d'una gran quantitat de mercaderies,  tot i que en algunes ocasions els venedors han posat resistència a l'hora d'entregar els articles. Així va passar aquest dimarts, quan els agents van detenir un dels venedors perquè es va negar a entregar-los el material. Aquest va ser portat a la comissaria del Vendrell, on se li va prendre declaració i es van engegar diligències judicials.

Fa gairebé un mes, també es va produir un enfrontament entre els agents i diversos manters en el moment que se'ls volia confiscar el material. La picabaralla va acabar amb un agent ferit lleu al dit. El passat 11 d'agost, la policia vendrellenca també va intervenir una gran quantitat de material, en aquella ocasió unes 200 peces de roba esportiva, que també eren falsificacions

Interceptar la mercaderia

Des de la Policia del Vendrell i els Mossos d'Esquadra es mira d'interceptar els venedors abans que puguin posar el material a la venda al Passeig Marítim de Coma-ruga. Per això es vigilen les diferents entrades tant en cotxe com els que puguin arribar amb trens a l'estació de Sant Vicenç de Calders. Els policies compten amb l'ajut de la vigilància privada, que per segon any seguit ha estat contractada per l'Ajuntament per combatre el top manta als barris marítims de la ciutat.