Agents de la policia de Cunit, fent seguiment d'un dron.

La policia de Cunit s'apropa als ciutadans obrint les portes de la seva comissaria

Es faran exhibicions de la unitat canina i de la unitat dron per a les famílies

La Policia Municipal de Cunit celebrarà el pròxim dissabte 24 de setembre el dia del patró de la policia local. Aprofitant aquesta data, el cos policial de Cunit impulsarà diferents activitats adreçades a les famílies del municipi. Una manera d'apropar la seva tasca als ciutadans.

Aquest dissabte, entre les deu i les dotze del migdia, hi haurà una jornada de portes obertes a la comissaria (C/Conca de Barberà, 10). Tots els que s'apropin podran veure les dependències i els vehicles policials, i conèixer de primera mà com funciona i s'organitza la policia local. De la mateixa manera, es faran exhibicions de la nova patrulla canina, que s'ha creat recentment, i de la unitat dron.

A les 12.30 hores, tota la plantilla de la policia formarà a la plaça del Casal, acompanyats dels vehicles. Mitja hora després, el Teatre Municipal acollirà l'acte institucional de lliurament d'honors i distincions. Servirà per reconèixer els mèrits policials dels agents locals i d'altres membres dels cossos seguretat que operen al municipi. 

Obert el termini per fer propostes per als pressupostos participatius

Per altra banda, l'Ajuntament de Cunit ha obert el període per presentar propostes de cara als pressupostos participatius 2022-2024. Fins al 16 d'octubre, les persones més grans de setze anys vinculades a Cunit poden fer les propostes que creguin oportunes. També ho poden fer les entitats, associacions i col·lectius locals. 

Aquesta edició dels pressupostos participatius està dotada amb 300.000 euros, que es reparteixen en dues anualitats. Un cop tancat el termini, els tècnics municipals validaran les diferents propostes i els ciutadans podran fer la votació. Les propostes han de tenir una inversió màxima de 100.000 euros cadascuna. 

També han de ser sobre aspectes de competència municipal i tenir «una visió de col·lectivitat». En aquest sentit, es valora que tinguin «un impacte favorable per al conjunt del poble o per barris i sectors concrets».