Un dels dispositius especials de la policia de Cunit.

La policia de Cunit estableix nous dispositius de seguretat als barris de muntanya

Els efectius vigilen les entrades i sortides de diferents nuclis

La Policia Municipal de Cunit ha començat a implementar els nous dispositius de Seguretat Ciutadana als barris de muntanya. Es tracta d'una vigilància de proximitat que es desenvolupa els caps de setmana als Jardins, els Rosers i Costa Cunit. 

Entre el divendres i el diumenge els efectius policials van estar presents a les diferents entrades i sortides d'aquests nuclis. L'objectiu, segons l'Ajuntament, és «mantenir el contacte directe amb el veïnat d'aquestes tres zones de Cunit». Una acció de proximitat que, afegeixen, es mantindrà «de forma regular en aquests i altres punts del municipi».

El resultat de l'increment d'efectius

El regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Xavier Lorenzo, remarca que dispositius com aquest es poden fer gràcies la incorporació de nous agents. A principis del mes d'agost, la policia de Cunit va incorporar vuit nous agents amb un doble objectiu. Per una banda reforçar el servei a les platges a l'estiu i, per l'altra, incrementar les tasques de proximitat.

Això és el que s'està fent ara amb aquests dispositius especials que es faran en diferents zones del municipi. Des del consistori ja van indicar que quatre d'aquests agents es quedarien interins fins a noves convocatòries.