Una patrulla de la policia del Vendrell.

La policia del Vendrell identifica 21 persones i posa quatre denúncies als nous controls al carrer

S'han evitat intents de furts en dos establiments del centre

La policia del Vendrell ha establert un nou dispositiu al carrer, amb un augment de patrulles i de controls a la via pública. Forma part del Pla Especial de Millora de la Convivència i la Seguretat, que es va començar a aplicar fa dues setmanes.

En aquests quinze dies s'han fet 21 identificacions de persones, amb un resultat de quatre denúncies, dues per indisciplina viària i dues per consum d'estupefaents. També s'han evitat intents de furt en dos establiments del centre. 

Patinets elèctrics

El Pla Especial de Millora forma part del principi d'acord que s'ha arribat entre el consistori i la policia local. Els sindicats policials feia temps que es queixaven per l'alt nombre d'interins a la plantilla, així com per diferents mancances del cos. En total s'han destinat 50 agents a implementar aquest pla.

A més dels controls al carrer, també es vol actuar sobre les ocupacions o l'incivisme. Les pròximes setmanes es farà una campanya d'informació i sancions sobre l'ús dels patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal