La càmera d'accés a l'illa de vianants que hi ha al carrer de Mar.

La policia del Vendrell ha posat 6.200 multes en quatre mesos per conduir per l'illa de vianants

Les sancions pugen a 200 euros

La Policia Municipal del Vendrell ha posat 6.274 multes en quatre mesos a vehicles que han accedit de forma incorrecta a l'illa de vianants. Les dades les ha proporcionat TV el Vendrell i corresponen als primers quatre mesos des que es va començar a sancionar l'accés.

El Vendrell va instal·lar quatre càmeres a diferents accessos a l'illa de vianants que llegeixen la matrícula dels vehicles. D'aquesta manera poden captar aquells que no tenen permís per circular per aquests carrers del centre. Els únics que ho poden fer són els vehicles dels veïns i els dels transportistes.

Una mitjana de 1.570 multes al mes

Després d'un període de proves, la policia va començar a posar multes el passat mes de juny. En els dos primers dies es van posar 125 sancions. Les 6.274 multes que s'han posat suposen una mitjana d'unes 1.570 sancions al mes.

Són multes de 200 euros que, si es paguen de forma anticipada, tenen una bonificació de 100 euros. Fins ara han estat 971 les multes que s'han cobrat, totes de forma anticipada, el que suposa una recaptació de 97.100 euros. Les càmeres es troben als carrers Prat de la Riba, Mar, Carnisseria i Major.