El Portal del Pardo acull una mostra de fotografies dels diables del Vendrell.

El Portal del Pardo acull una exposició sobre el Ball de Diables del Vendrell

Forma part dels actes del 40è aniversari

El Ball de Diables del Vendrell continua amb els actes de celebració del seu 40è aniversari, que van començar el passat 4 de març amb la presentació del programa i la imatge gràfica de l'aniversari. Aquest dijous 13 de juny es farà la inauguració d'una exposició sobre els diables vendrellencs a la sala del Portal del Pardo, a partir de les vuit de la tarda. La mostra restarà oberta durant tot un mes, fins al 13 de juliol.

L'exposició farà un repàs a la història del Ball de Diables del Vendrell i els seus elements històrics i característics. Són fotografies que provenen de l'Arxiu del Ball de Diables del Vendrell, l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès, DGC Fotografia i Adrià Galofré. Les imatges van acompanyades de textos de Pau Marcé i Anton Juncosa. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres de 18.00 a 20.30 hores i dissabte d’11.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 20.30 hores. La sala està tancada els diumenges i festius.

 

Concurs fotogràfic d'Enoturisme Penedès

Per altra banda, i també relacionat amb el món de la fotografia, Enoturisme Penedès ha convocat un concurs de fotografia a través d'Instagram amb la temàtica 'Música al Penedès'. És un certamen que està relacionat amb els diferents festivals o concerts de música que es fan a l'aire lliure amb l'arribada de l'estiu, en llocs com cellers o entre vinyes. Per prendre-hi part cal fer-se una fotografia inspirada en la temàtica 'paisatge i música', penjar-la a Instagram i etiquetar-la amb els hashtags #festivalspenedes i #penedesexperience.

Hi ha temps fins al 30 de juny. Les millors fotografies obtindran una entrada per alguns dels festivals que es fan a l'estiu al Penedès, com ara el Festival de Música a les vinyes de Subirats, el Festival Instants de Cellers Carol Vallès i el Vinyasons Ametller Origen. Amb la voluntat d’agrupar aquestes cites musicals, el web enoturismepenedes.cat ha publicat una guia per estar al corrent dels esdeveniments de l’estiu al Penedès. També hi ha la possibilitat de reservar entrades per alguns d’aquests concerts, com els del XVII Festival de Música a les vinyes o els del Festival Instants.

 

També et pot interessar: