Les obres de l'edifici Tabaris de Coma-ruga.

Pregunten els motius pels quals l'obra del Tabaris de Coma-ruga fa dos mesos que està aturada

Josep Maria Llasat, de Pel Vendrell Primàries, demana explicacions a l'equip de govern

El regidor de Pel Vendrell Primàries, Josep Maria Llasat, ha preguntat públicament els motius pels quals l'obra del Tabaris està aturada. Segons Llasat, la construcció d'aquest edifici de Coma-ruga fa dos mesos que està aturada, sense que se'n conegui els motius. Per això ha demanat explicacions a l'equip de govern.

En declaracions a RTV el Vendrell, l'alcalde de la ciutat, Kenneth Martínez, ha apuntat que l'execució dels treballs no depèn del consistori. En aquest sentit, el batlle ha explicat que són l'empresa contractada, el director de l'obra i l'arquitecte municipal els que marquen els tempos. No s'ha puntualitzat, però, si aquesta aturada de més de dos mesos es deu a algun problema amb l'obra.

L'última fase del FEDER de Coma-ruga

La construcció del nou edifici del Tabaris és l'última part que queda pendent del projecte del FEDER de Coma-ruga. L'Ajuntament vol fer-hi un espai polivalent per acollir fires o congressos, a més de zones destinades a l'ús dels veïns. També ha de comptar amb un espai de difusió de l'obra de Santiago Padrós.

El projecte no ha estat exempt de polèmica, ja que el mal estat de l'edifici va obligar a enderrocar-lo per fer-lo de nou. Tot plegat ha provocat que se n'hagin disparat els costos, passant dels 1,3 milions previstos inicialment a 3,7 milions.