Les impulsores de l'associació Dones amb Iniciativa del Vendrell.

Es presenta en societat l'associació Dones amb Iniciativa del Vendrell

Té l'objectiu de promoure la participació de la dona en tots els àmbits de la vida social

Entre els actes programats al Vendrell aquest dilluns 8 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones destaca la presentació d'una nova associació sense ànim de lucre impulsada per un grup de dones del municipi. Porta per nom Dones amb Iniciativa i al capdavant hi ha Gracia Caraves (presidenta), Jerusalem Torra (secretària) i Ros Ensenyat (tresorera).

L'objectiu de l'associació és, segons expliquen, «promoure i facilitar la participació de la dona en tots els àmbits de la vida social del Vendrell: cultural, laboral, social, polític, associatiu, sanitari i empresarial». Amb el hashtag #Vendrellenca, l'associació busca la col·laboració de totes les dones per aconseguir «una societat més justa i solidària a través de l'organització o el suport a activitats culturals i socials».

Perfil heterogeni

Es tracta d'una entitat amb un perfil heterogeni d'integrants i que s'implicarà en el dia a dia de la societat vendrellenca, impulsant activitats «assistencials, de sensibilització, assessorament i orientació en l'opinió pública de problemes concrets com ara la promoció laboral, sociocultural i de la salut». Una de les primeres accions previstes, pel mes d'abril, és una reunió amb diverses membres a la platja «per tal de recollir demandes i propostes». L'entitat farà la lectura del manifest del 8-M aquest dilluns a la tarda.