Imatge dels Reis d'Orient a Valls

El Vendrell presenta els actes dels Reis d'Orient a Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs

El dia 5 hi haurà un servei de bus gratuït per anar a veure la cavalcada

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dilluns 20 de desembre els actes dels Reis d'Orient als nuclis marítims. Enguany, la celebració dels Reis a Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs es farà en el mateix format que l'any passat.

Així, el diumenge 2 de gener es farà la recollida de cartes amb els missatgers reials al Passeig Marítim de Coma-ruga. Es farà en un escenari ubicat a l'encreuament amb el carrer de Pàndols, a partir de les onze del matí. Els nens podran donar les cartes als missatgers i hi haurà una actuació musical.

Bus gratuït per anar a veure la cavalcada

Per al dia 5 de gener, l'Ajuntament ha informat que es posarà un servei de bus gratuït per anar a veure la cavalcada al Vendrell. El bus sortirà a les 17.10 hores de la zona lúdica del Francàs. Pararà a les 17.20 hores a la plaça Gemans Trillas de Coma-ruga i, deu minuts després, a la plaça de les Palmeres de Sant Salvador.

La tornada es farà a les 20.30 hores, des de l'estació de busos del Vendrell. Les inscripcions es poden fer els matins a l'Oficina de Turisme de Coma-ruga, al telèfon 977 68 00 10. També es pot enviar un correu electrònic a informacio@elvendrellturistic.com.