La Fira de Santa Teresa del Vendrell exhibeix el bestiari de foc!

Es presenten els actes del 'T'estiu el Vendrell', l'alternativa al Turismar 2021

Coma-ruga acollirà concerts, animació familiar i visites guiades entre el 23 i el 27 de juny

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest divendres 18 de juny els actes del 'T'estiu el Vendrell', l'esdeveniment que substitueix el Turismar. Fa unes setmanes, des del consistori ja van dir que aquest 2021 no es podria fer la tradicional fira de Coma-ruga per les restriccions sanitàries. Tot i això, s'han preparat un grapat d'actes que es faran al voltant de la plaça dels Germans Trillas.

«El nom vol ser una metàfora del moment actual, en què tots tenim ganes de tornar a sortir al carrer», ha remarcat Luz Ramírez, regidora de Fires. El 'T'estiu' engloba diferents concerts, animació familiar, visites guiades i actuacions de cultura popular que es faran entre el 23 i el 27 de juny. 

Actes del 'T'estiu'

Els concerts programats són del grup Sabor (23), la Betty Orquestra (24), Xarop de Nit (25), Bellvei Band (26) i el Ço del Botafoc (27). La Banda de Nuestra Señora del Consuelo també farà una actuació el dia 27 al vespre. El divendres 25 es farà una plantada de les bèsties de foc amb una posterior encesa de lluïment. 

A més dels diferents espectacles familiars també hi haurà paradetes del sector de l'artesania al Passeig Marítim. Per últim, s'han programat dues rutes culturals, la primera de les quals és una visita guiada per conèixer la història de Coma-ruga. Es farà el dia 25 a les 19.00 hores.

La segona és una ruta comentada a la colònia ferroviària de Sant Vicenç de Calders, per explicar la història d'aquest enclavament. Es farà el 26 de juny a les 18.30 hores. Luz Ramírez ha explicat que de cara al futur el Turismar es mantindrà, però que s'ha de «reformular».