Presentació dels casals d'estiu 2022 del Vendrell i Coma-ruga.

Es presenten els Casals d'estiu del 2022 del Vendrell i Coma-ruga

Les inscripcions ja estan obertes

El Vendrell ha presentat l'oferta de casals d'estiu per aquest 2022, adreçada als infants i els joves del municipi. Una oferta de lleure i educativa que inclou excursions, piscina, gimcanes, sortides a la platja o visites culturals. Com en altres anys, hi haurà els casals que es faran a l'escola Àngels Garriga i els de Coma-ruga.

Els de l'escola Àngels Garriga van a càrrec de l'esplai Zig-Zag, amb una doble oferta. D'una banda, el casal per a infants de quatre a dotze anys, que es farà del 4 de juliol al 26 d'agost. Per altra banda, el casal Pira't per a joves d'entre tretze i setze anys, que tindrà lloc del 4 al 22 de juliol.

El Pira't inclou una nit d'acampada al Montmell a l'última de les tres setmanes. Les inscripcions ja estan obertes i cal fer-ho a través del mai casalsestiuvendrell@gmail.com o al Centre Cívic l'Estació.

Casals de Coma-ruga

A Coma-ruga, els Casals d'estiu estan organitzats per l'Associació Trèvol i inclouen dues opcions. Una proposta és per als infants més grans de tres anys, mentre que l'altra és per a joves més grans de dotze anys. Totes dues tindran com a emplaçament l'edifici blau de l'escola Coma-ruga.

Per a més informació o inscripcions es pot escriure al mail casalsestiutrevol@gmail.com o a la seu de Trèvol, a l'Hotel d'Entitats. El regidor d'Infància i Joventut del Vendrell, Rubén Gràcia, ha destacat la importància d'aquestes activitats lúdiques pels més joves a l'estiu. Gràcia ha remarcat que «faciliten la conciliació de la vida laboral de les famílies amb les vacances escolars».