L'escola de la Parellada de Santa Oliva.

El pressupost de Santa Oliva pel 2022 s'incrementa un 9% respecte al de l'any passat

La partida d'inversions puja a 734.000 euros

El pressupost de l'Ajuntament de Santa Oliva per aquest 2022 puja a 4,02 milions d'euros, el més elevat dels últims deu anys. La xifra suposa un increment del 9,3% respecte al del passat 2021. Segons l'equip de govern, bona part de l'increment es deu a convenis de subvencions amb altres administracions i a la reducció d'algunes despeses

Una de les més destacades és la de l'electricitat, gràcies a la implantació de llums led, que han suposat un estalvi d'un 50%. La partida més àmplia és la de béns i serveis, que és d'1,5 milions d'euros. Aquí s'inclou la implementació del nou servei de recollida d'escombraries, amb el model porta a porta, i la municipalització de la neteja viària.

Fins a 734.000 euros per a inversions

La partida dedicada a inversions puja a 734.000 euros, amb projectes com la fase quarta de la remodelació de la piscina. També es preveuen millores en equipaments esportius, adequacions d'edificis culturals i una nova fase de substitució de l'enllumenat públic. La instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i la remodelació de l'escola de la Parellada completen les inversions.

Les obres a l'escola suposaran una inversió de 300.000 euros de fons propis i altres que aportarà la Generalitat amb un conveni específic. Les obres s'han d'allargar durant aquest any i tot el 2023, segons el consistori.