Roger Coma, visitant les puntaires de l'Arboç.

El programa 'Caiguts del cel' visita l'Arboç rere la pista de la puntaire Maria Antònia Mañé

Roger Coma es desplaça al Baix Penedès per trobat els seus hereus

El programa de TV3 'Caiguts del cel' ha visitat aquesta setmana el Baix Penedès, concretament la vila de l'Arboç. En el seu tercer capítol, Roger Coma segueix la pista de Maria Antònia Mañé, una veïna del municipi que va morir el 2004. 

Aquesta és una docusèrie en què es vol fer arribar herències que han quedat sense hereu a les persones que hi tenen dret. D'aquí el títol, es vol fer un regal «caigut del cel» a aquestes persones. Per això, Coma visita arxius municipals, cementiris i diversos pobles per estirar el fil i arribar fins als hereus de la persona desapareguda.

En aquest episodi, el programa se centra en Maria Antònia Mañé (1923-2004), que va morir sense deixar testament. Roger Coma es desplaça a l'Arboç per parlar amb gent del poble i resseguir la seva pista. A poc a poc va descobrint diversos aspectes de la finada, com ara que vivia al carrer de la Muralla i que era puntaire.

El cas de Maria Antònia Mañé persegueix descobrir a qui correspon l'herència que va deixar la dona, què va morir l'any 2004 a l'Arboç. Tenia un pis i alguns comptes corrents que es van quedar sense hereus perquè era soltera i no va tenir fills.

L'actor i ara presentador d'aquest nou espai a la televisió pública catalana, Roger Coma, es desplaça fins al Baix Penedès per intentar trobar lligams de Maria Antònia Mañé i poder atorgar aquesta herència a algú.

El programa sencer es pot veure en aquest enllaç

Un programa que busca trobar propietaris a herències

El nou programa de TV3, 'Caiguts del cel' és un format que vol donar resposta a un fet que es produeix força sovint a Catalunya, i és que tal com asseguren cada any hi ha moltes persones que moren sense fer testament.

Hi ha cops que els hereus legítims acaben apareixent i reclamen l'herència, però en altres ocasions aquesta es queda sense propietaris. És habitual que les herències sí que corresponguin a familiars llunyans que no saben que tenen dret a percebre l'herència, o fins i tot que ni tan sols coneixen el difunt o no saben que s'ha mort. 

És en aquests casos que Roger Coma vol trobar resposta i estirar el fil de diverses històries d'herències que no tenen, de moment, propietari.