Una imatge de l'espectacle 'Flamencolife'.

El Vendrell reprèn l'agenda d'espectacles culturals set mesos després

El Tàg acull l'espectacle 'Flamencolife' aquest dissabte 3 d'octubre

La irrupció de la pandèmia del coronavirus va obligar a suspendre tots els esdeveniments culturals del Vendrell a principis del passat mes de març, incloent-hi la programació del Temporada. Han hagut de passar set mesos perquè les portes dels diferents equipaments culturals  de la ciutat reobrin les portes per acollir un Temporada de tardor que donarà prioritat als espectacles de proximitat.

En total seran nou espectacles que es repartiran entre el Teatre Àngel Guimerà (Tag), l'Auditori Pau Casals i l'Auditori del Tívoli des d'aquest mes d'octubre i fins al mes de desembre. El tret de sortida serà aquest dissabte 3 d'octubre, a les 20.30 hores al Tàg, amb la representació de 'Flamencolife' a càrrec de la Companyia Flamenca Beatriz Higueras, vinculada al Vendrell.

Una aposta pel flamenc innovador

'Flamencolife' representa una aposta per un flamenc actual i innovador, unint la dansa i la poesia amb l'objectiu de transmetre i comunicar tota mena d’emocions. Un recorregut per alguns dels pals flamencs a través dels seus tres codis essencials, el ball, el toc i el cant. Per als que no puguin assistir al teatre de forma presencial, Televisió el Vendrell l'emetrà en diferit de forma íntegra. Les entrades, numerades, es poden adquirir a www.temporada.cat, i de forma presencial a l'EMMPAC, tots els dilluns i els divendres de les 10.00 a les 13.00 hores.