The Sey Sisters.

La programació cultural del Vendrell no s'atura a l'estiu, amb el Música a la Vila i altres propostes

Entre el juliol i l'agost s'han programat actuacions setmanals

El Vendrell ha estat una de les ciutats que ha mantingut viva l'activitat cultural durant la pandèmia. Ara, amb l'arribada de l'estiu, les propostes no s'aturen, sinó que des de la regidoria de Cultura s'han programat actuacions per cada setmana. 

Música a la Vila

A banda del Festival de Música Pau Casals que es farà durant el juliol, els concerts seran una constant també durant el mes d'agost. Un dels cicles que no pot faltar és el del Música a la Vila, que tindrà lloc els dimecres d'agost a la plaça del Tívoli. Són quatre concerts gratuïts que es faran a les 22.00 hores els dies 4, 11, 18 i 25 d'agost.

Els artistes d'aquest cicle de música tradicional seran l'Orquestrina Trama (4), Fetén Fetén (11), Newcat (18) i Laura Esparza i Carlos Esteban (25). En cas de pluja, les actuacions es faran a l'Auditori del Tívoli.

Auditori Pau Casals

El mes d'agost també s'han programat tres concerts amb artistes destacats a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador. El soul de The Sey Sisters (7), el pop de Beth Rodergas (13) i la música festiva de Marcel i Júlia (21) seran els protagonistes. Les entrades es poden comprar a la web del Temporada.