Doble proposta musical aquest cap de setmana a l'Auditori del Vendrell

El reconegut Artem Trio i la proposta familiar del December Quintet, els protagonistes

L'Auditori Pau Casals del Vendrell ofereix aquest cap de setmana una doble proposta musical dins la seva programació d'estiu. La primera serà el dissabte 18 d'agost a les 20.30 hores amb el reconegut Artem Trio, una formació establerta a Holanda que va néixer el 2015. Natalia Szmydt (violí), Violeta González (violoncel) i Maria López Belarte (piano) són les integrants d'aquesta formació que es distingeix per la seva manera apassionada i energètica de tocar.

El trio ha estat guardonat amb el primer premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Montserrat i amb el tercer premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Vinaròs l’any 2017. Han tocat en auditoris dels Països Baixos, França i Espanya, i en alguns festivals de renom. Les entrades per aquesta actuació es poden adquirir al web Ticketea, a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24, de 10.00 a 14.00 hores) i al mateix Auditori Pau Casals.

Proposta per al públic familiar

La segona proposta del cap de setmana serà el diumenge 19 d'agost a les set de la tarda, en aquest cas amb l'espectacle familiar del December Quintet. Partint d'un concert de jazz aparentment convencional, els cinc músics són interromputs per diferents elements que van apareixent, entre ells una veu de dona que els interpel·la constantment. Després del desconcert inicial, es crearà una complicitat entre la veu i els músics, fins al punt que aniran junts de viatge.  

Les entrades per aquest espectacle, a un preu de sis euros o quatre euros amb descompte, també es poden adquirir al web Ticketea, a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24, de 10.00 a 14.00 hores) i al mateix Auditori Pau Casals, abans de l'inici. Després d'aquests dos concerts, la següent cita a l'Auditori Pau Casals serà el dissabte 25,  amb un concert de Manu Guix i la seva banda, que presentaran el disc 'Després de tot'.